top of page
Marble Surface

Minun tarinani

Omakuva222.jpg
Int Health Coach®
Valtiotieteiden maisteri

Kamppailetko ruoan ja syömisten kanssa? Tunnetko olosi väsyneeksi ja epämukavaksi omassa kehossasi? Oletko joskus laihduttanut, mutta kilot tulivat takaisin, ehkä korkojen kera?

Jos vastasit kyllä, meillä on paljon yhteistä. Ajattelin aina, että jos antaisin itselleni luvan syödä, en koskaan lopettaisi syömistä ja söisin vain jäätelöä loppuelämäni. Suhteeni ruokaan oli todella häiriintynyt. Välillä yritin syödä (mielestäni) terveellisesti, mutta aina vanhat, opitut tavat tulivat takaisin, koska en puuttunut ongelmani juurisyihin.

 

Lopulta kyllästyin ja lopetin syömisen kontrolloimisen ja laihduttelun. Aloin kunnioittaa nälkääni ja kehoni viestejä ja syödä mitä halusin milloin halusin. Oivalsin, että kun tekee rauhan ruoan kanssa, ei ole enää mitään, mistä repsahtaa. Se on pysyvän elämäntapamuutoksen kulmakivi. Intuitiivisen syömisen ansiosta olen energisempi ja nautin ruoasta enemmän kuin aikaisemmin. Ja mikä parasta: En enää mieti ruokaa ja kehoani aamusta iltaan, mikä on vapauttanut valtavasti aikaa ja energiaa oikeasti tärkeisiin asioihin! 

Toisin kuin muut hyvinvointialan ammattilaiset, en kerro sinulle mitä sinun pitäisi tehdä. Lähden siitä, että olet jo oman elämäsi asiantuntija, ja autan sinua oivaltamaan ja löytämään sisimmästäsi oikeat vastaukset. Ja mikä parasta, kuten valmennettavani usein sanovat, muutokset tulevat kuin itsestään ilman, että niiden eteen on tarvinnut erikseen ponnistella.

 

En tällä hetkellä pysty ottamaan henkilökohtaisia valmennettavia. Tutustu Syö, nauti, vapaudu -valmennukseen.

bottom of page