Minun tarinani

Koulutus
Int Health Coach®
 
Valtiotieteiden maisteri

Kamppailetko ruoan ja syömisten kanssa? Tunnetko olosi väsyneeksi ja epämukavaksi omassa kehossasi? Oletko joskus laihduttanut, mutta kilot tulivat takaisin, ehkä korkojen kera?

Jos vastasit kyllä, meillä on paljon yhteistä. Ajattelin aina, etten voi koskaan laihtua, koska rakastan ruokaa liikaa. Suhteeni ruokaan oli todella häiriintynyt. Etsin ruoasta helpotusta ahdistukseen ja milloin mihinkin tunteeseen ja tilanteeseen. Välillä rajoitin ja vähensin kaloreita, mutta aina vanhat, opitut tavat tulivat takaisin, koska en puuttunut ongelmani juurisyihin. Laihdutusmentaliteetti ja tiettyjen ruokien kieltäminen ei ikinä toiminut.

 

Lopulta kyllästyin ja lopetin syömisen kontrolloimisen ja laihduttelun. Aloin kunnioittaa nälkääni ja kehoni viestejä. Oivalsin, että kun teet rauhan ruoan kanssa, ei ole enää mitään, mistä repsahtaa. Se on pysyvän elämäntapamuutoksen kulmakivi. Kehosi kun osaa ihan itse hakeutua juuri sille sopivaan painoon. Nykyään nautin ruoasta ja syömisestä paljon enemmän kuin aikaisemmin!

Toisin kuin muut hyvinvointialan ammattilaiset, en kerro sinulle mitä sinun pitää syödä ja miten sinun pitää liikkua. Ei ole olemassa mitään yhtä reseptiä ja tapaa elää terveellisesti, vaan jokaisen on löydettävä oma tyylinsä. Lähden siitä, että olet jo oman elämäsi asiantuntija, ja autan sinua oivaltamaan ja löytämään sisimmästäsi oikeat vastaukset. Yhdessä työskennellessämme kehityt ihmiseksi, joka haluat olla.

Ruokaan ja syömiseen liittyvät ongelmat johtuvat usein siitä, että jokin muu elämän osa-alue on epätasapainossa. Lähdemme siis yhdessä työstämään näitä solmuja ratkaisukeskeisesti. Yhdessä työskennellessämme opit mikä on sinulle oikea tapa syödä, nauttia ruoasta ja elämästä. Saat oivalluksia ja näet miten yksinkertaiset, pieniltä näyttävät muutokset tuovat suuria tuloksia. Coaching-ohjelmani saa muutoksia aikaan myös alitajunnan tasolla, minkä vuoksi uusista elämäntavoista muodostuu juuri sinulle innostava ja kestävä tapa elää.

Ruoan kanssa ei tarvitse taistella. Voit saavuttaa terveemmän kehon ja mielen ilman tiukkoja ruokavalioita, kärsimystä, ahdistusta ja itseinhoa. Paras aika aloittaa on heti, joten ota ensimmäinen askel onnellisempaan elämään  ja varaa aika ilmaiseen alkukartoitukseen täältä. Alkukartoitus ei sido sinua mihinkään.

 

Tällä hetkellä pidän kaikki tapaamiset (video)puheluina.

© 2023 Health coach Heidi Sahlstedt.