top of page
Marble Surface

Minun tarinani

Omakuva222.jpg
Int Health Coach®
Valtiotieteiden maisteri

Kamppailetko ruoan ja syömisten kanssa? Tunnetko olosi väsyneeksi ja epämukavaksi omassa kehossasi? Oletko joskus laihduttanut, mutta kilot tulivat takaisin, ehkä korkojen kera?

Jos vastasit kyllä, meillä on paljon yhteistä. Ajattelin aina, että jos antaisin itselleni luvan syödä, en koskaan lopettaisi syömistä ja söisin vain jäätelöä loppuelämäni. Suhteeni ruokaan oli todella häiriintynyt. Välillä yritin syödä (mielestäni) terveellisesti, mutta aina vanhat, opitut tavat tulivat takaisin, koska en puuttunut ongelmani juurisyihin.

 

Lopulta kyllästyin ja lopetin syömisen kontrolloimisen ja laihduttelun. Aloin kunnioittaa nälkääni ja kehoni viestejä ja syödä mitä halusin milloin halusin. Oivalsin, että kun tekee rauhan ruoan kanssa, ei ole enää mitään, mistä repsahtaa. Se on pysyvän elämäntapamuutoksen kulmakivi. Intuitiivisen syömisen ansiosta olen energisempi ja nautin ruoasta enemmän kuin aikaisemmin. Ja mikä parasta: En enää mieti ruokaa ja kehoani aamusta iltaan, mikä on vapauttanut valtavasti aikaa ja energiaa oikeasti tärkeisiin asioihin! 

Toisin kuin muut hyvinvointialan ammattilaiset, en kerro sinulle mitä sinun pitäisi tehdä. Lähden siitä, että olet jo oman elämäsi asiantuntija, ja autan sinua oivaltamaan ja löytämään sisimmästäsi oikeat vastaukset. Yhdessä työskennellessämme kehityt ihmiseksi, joka haluat olla ja sisäistät, että olet paljon, paljon enemmän kuin vain kehosi ulkonäkö tai paino. Saat oivalluksia ja näet miten yksinkertaiset, pieniltä näyttävät muutokset tuovat suuria tuloksia. Ja mikä parasta, kuten valmennettavani usein sanovat, muutokset tulevat kuin itsestään ilman, että niiden eteen on tarvinnut erikseen ponnistella. 

Ruoan ja kehon kanssa ei tarvitse taistella. Intuitiivinen syöminen lähestymistapana perustuu vahvasti tieteeseen ja sinäkin voit saavuttaa terveemmän kehon ja onnellisemman mielen ilman syömisen rajoittamista tai hallinnoimista. Paras aika aloittaa on heti, joten ota ensimmäinen askel onnellisempaan elämään ja varaa aika ilmaiseen alkukartoitukseen täältä. Alkukartoitus ei sido sinua mihinkään.

Tällä hetkellä pidän kaikki tapaamiset (video)puheluina.

bottom of page