Minun tarinani

Koulutus
Int Health Coach®
 
Valtiotieteiden maisteri

Kamppailetko ruoan ja syömisten kanssa? Tunnetko olosi väsyneeksi ja epämukavaksi omassa kehossasi? Oletko joskus laihduttanut, mutta kilot tulivat takaisin, ehkä korkojen kera?

Jos vastasit kyllä, meillä on paljon yhteistä. Ajattelin aina, että jos antaisin itselleni luvan syödä, en koskaan lopettaisi syömistä ja söisin vain jäätelöä loppuelämäni. Suhteeni ruokaan oli todella häiriintynyt. Etsin ruoasta helpotusta ahdistukseen ja milloin mihinkin tunteeseen ja tilanteeseen. Välillä rajoitin ja yritin syödä (mielestäni) terveellisesti, mutta aina vanhat, opitut tavat tulivat takaisin, koska en puuttunut ongelmani juurisyihin.

 

Lopulta kyllästyin ja lopetin syömisen kontrolloimisen ja laihduttelun. Aloin kunnioittaa nälkääni ja kehoni viestejä ja syödä mitä halusin milloin halusin. Oivalsin, että kun tekee rauhan ruoan kanssa, ei ole enää mitään, mistä repsahtaa. Se on pysyvän elämäntapamuutoksen kulmakivi ja kehosi osaa ihan itse hakeutua juuri sille sopivaan painoon. Intuitiivisen syömisen ansiosta jaksan paljon paremmin kuin ennen ja nautin ruoasta ja syömisestä enemmän kuin aikaisemmin. Ja mikä parasta: En enää mieti ruokaa, syömisiäni ja kehoani aamusta iltaan, mikä on vapauttanut valtavasti aikaa ja energiaa oikeasti tärkeisiin asioihin! 

Toisin kuin muut hyvinvointialan ammattilaiset, en kerro sinulle mitä sinun pitää syödä ja miten sinun pitää liikkua. Lähden siitä, että olet jo oman elämäsi asiantuntija, ja autan sinua oivaltamaan ja löytämään sisimmästäsi oikeat vastaukset. Yhdessä työskennellessämme kehityt ihmiseksi, joka haluat olla ja sisäistät, että olet paljon, paljon enemmän kuin vain kehosi ulkonäkö tai paino. Saat oivalluksia ja näet miten yksinkertaiset, pieniltä näyttävät muutokset tuovat suuria tuloksia. Ja mikä parasta, kuten valmennettavani usein sanovat, muutokset tulevat kuin itsestään ilman, että niiden eteen on tarvinnut erikseen ponnistella. 

Ruoan kanssa ei tarvitse taistella. Intuitiivinen syöminen lähestymistapana perustuu vahvasti tieteeseen ja sinäkin voit saavuttaa terveemmän kehon ja onnellisemman mielen ilman syömisen rajoittamista tai hallinnoimista. Paras aika aloittaa on heti, joten ota ensimmäinen askel onnellisempaan elämään  ja varaa aika ilmaiseen alkukartoitukseen täältä. Alkukartoitus ei sido sinua mihinkään.

Tällä hetkellä pidän kaikki tapaamiset (video)puheluina.