top of page

Ohjelmat

Marble Surface

Ohjelmat

Kuvaukset ovat suuntaa antavia, sillä kaikki ohjelmat muokkaantuvat täysin asiakkaan yksilöllisten tarpeiden ja haasteiden mukaan.

Hinnat 1458 € / 2290 € (sis. alv 24 %).

Loppu jojoilulle - Nauti ruoasta ja viihdy kehossasi – 180 päivän ohjelma

Käymme tarvittaessa läpi ruokapäiväkirjan ja alamme lisätä ruokavalioosi sinua ravitsevia elementtejä. Saat sinulle räätälöityjä työkaluja. Saat selvyyden siitä, mitä todella haluat, mikä on sinulle tärkeää ja miten teet elämäntapamuutoksen omalla tavallasi, vahvuuksiasi hyödyntäen. Valmennuksen aikana löydät sinua motivoivat ja inspiroivat tekijät ja opit, mikä sinua on aikaisemmin estänyt saavuttamasta haluamaasi. Opit kuuntelemaan kehoasi, kuten nälän ja kylläisyyden signaaleja.

Kehon nälkä alkaa rauhoittua ja pystyt säilyttämään herkkuja kotona. Tarvittaessa puutumme tunnesyömiseen. Opit itsemyötätuntoa sekä kehosi arvostamista ja kohtelemista lempeästi ja rakkaudella.

Työskentelemme rajoittavien uskomustesi parissa, jolloin vapaudut saavuttamaan haluamiasi asioita myös ohjelman päätyttyä.

Täydellinen muodonmuutos - Tee rauha itsesi ja ruoan kanssa – 240 päivän ohjelma

 

Ohjelman alku on sama kuin Loppu jojoilu -ohjelmassa, mutta tässä ohjelmassa sukelletaan vielä syvemmälle. Opit mm. kuuntelemaan kehosi viestejä siitä, millainen ruoka sille sopii. Hyväksyt kehosi ja todella solmit rauhan ruoan kanssa, jolloin ruoka ja keho eivät enää näyttele pääosaa elämässäsi.

 

Alat vihdoin elää sitä elämää, joka sinun on aina ollut tarkoitus aloittaa.

Ohjelmat sisältävät 60 minuutin mittaisen tapaamisen kahden viikon välein sekä tarpeen mukaan ruokapäiväkirjan analyysin. Täydellinen muodonmuutos -ohjelmassa tapaamiset ovat kerran viikossa ensimmäiset kolme kuukautta, jonka jälkeen kahden viikon välein. Tapaamiset on aina mahdollista sopia joustavasti, ja esim. ohjelman pituutta voidaan muokata asiakkaan tarpeiden mukaan.

 

Tällä hetkellä pidän kaikki tapaamiset etänä (videopuheluna). Maksuton alkukartoitus tehdään aina ennen ohjelman ostamista varmistaaksemme, että olet sopiva ohjelmaan ja olen sinulle oikea coach.

Varaa aika ilmaiseen alkukartoitukseen tästä. Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää ohjelmista, otathan rohkeasti yhteyttä!

bottom of page