Ohjelmat

Ohjelmat

Kuvaukset ovat suuntaa antavia, sillä kaikki ohjelmat muokkaantuvat asiakkaan yksilöllisten tarpeiden ja haasteiden mukaan. Hinnat alkaen 390 €.

Selkeyttä elämäntapamuutokseen – 60 päivän ohjelma

Käymme tarvittaessa läpi ruokapäiväkirjan. Saat selkeyttä siihen, mitä todella haluat, mikä on sinulle tärkeää ja miten teet elämäntapamuutoksen sinun tavallasi. Valmennuksen aikana löydät sinua motivoivat ja inspiroivat tekijät ja opit, mikä sinua on aikaisemmin estänyt saavuttamasta haluamaasi. Jaamme tavoitteesi pieniksi, helpommin saavutettaviksi osiksi, jotta sinulla on parhaat mahdollisuudet onnistua.

Loppu jojoilulle - Nauti ruoasta ja viihdy kehossasi – 6 kuukauden ohjelma

Käymme tarvittaessa läpi ruokapäiväkirjan ja alamme lisätä ruokavalioosi sinua ravitsevia elementtejä. Saat selvyyden siitä, mitä todella haluat, mikä on sinulle tärkeää ja miten teet elämäntapamuutoksen omalla tavallasi, vahvuuksiasi hyödyntäen. Valmennuksen aikana löydät sinua motivoivat ja inspiroivat tekijät ja opit, mikä sinua on aikaisemmin estänyt saavuttamasta haluamaasi.

Kykenet nauttimaan pienemmästä määrästä ruokaa enemmän. Tarvittaessa puutumme tunnesyömiseen. Opit itsemyötätuntoa sekä kehosi arvostamista ja kohtelemista lempeästi ja rakkaudella. Kehosi alkaa hakeutua hyvinvoivaa painoa kohti.

Opit kuuntelemaan kehoasi, kuten nälän ja kylläisyyden signaaleja.

Työskentelemme rajoittavien uskomustesi parissa, jolloin vapaudut saavuttamaan haluamiasi asioita myös ohjelman päätyttyä.

Täydellinen muodonmuutos - Tee rauha itsesi ja ruoan kanssa – 240 päivän ohjelma

 

Ohjelman alku on melko sama kuin Loppu jojoilulle, mutta pienin muutoksin ja aiheita syventävämmin. Lisäksi, opit mm. kuuntelemaan kehosi viestejä siitä, millainen ruoka sille sopii. Opit rakastamaan kehoasi ja solmit rauhan ruoan kanssa. Olet energinen ja huomaat positiiviset muutokset kehossasi ja peilikuvassasi. Saat selville, mitä elämäntapamuutostasi ohjaavat tärkeimmät arvosi ovat. Lisäksi saat juuri sinulle räätälöityjä työkaluja.

Ohjelmat sisältävät 60 minuutin mittaisen tapaamisen kahden viikon välein sekä tarpeen mukaan ruokapäiväkirjan analyysin. Täydellinen muodonmuutos -ohjelmassa tapaamiset ovat kerran viikossa ensimmäiset kolme kuukautta, jonka jälkeen kahden viikon välein.

 

Ensimmäinen tapaaminen on 90 min. Tapaamiset voidaan hoitaa sopimuksen mukaan Espoossa tai esim. Skypen kautta. Maksuton alkukartoitus tehdään aina ennen ohjelman ostamista varmistaaksemme, että olet sopiva ohjelmaan. Huom. Tällä hetkellä pidän kaikki tapaamiset etänä.

Varaa aika ilmaiseen alkukartoitukseen tästä. Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää ohjelmista, otathan rohkeasti yhteyttä! Vastaan mielelläni kysymyksiin.

© 2023 Health coach Heidi Sahlstedt.