Tulokset

“Ennen valmennuksen alkamista suurin huolenaiheeni oli ylipaino ja se, että vaikka olin yrittänyt tehdä muutoksia, se ei ollut onnistunut. Valmennuksessa sain olla oma itseni ja ymmärsin, mistä esim. jatkuva napostelu johtui ja mitkä tunteet johtivat syömiseen. Oivalsin, että oma hyvinvointini on yhtä tärkeää kuin muista ihmisistä huolehtiminen. Sen seurauksena painoni on laskenut, tunnesyöminen on vähentynyt huomattavasti, muistini on parantunut ja jaksan paremmin arjessa.

Suurin muutos on ajatusmaailmassani. En enää käy joka päivä vaa’alla enkä stressaa painostani. En koe enää syyllisyyttä syömisestä. Jos otan sen suklaapalan, niin otan sen ja syön sen hyvällä omallatunnolla. Muutos on siinä, että todellakin otan vain sen yhden palan, en kokonaista levyä. Opin, että minä itse saan päättää mitä syön, paljonko syön vai syönkö ollenkaan.

Valmennus sopii erinomaisesti ihmiselle, joka on valmis keskustelemaan ja pohtimaan muutakin kuin vain ruokaa. Valmennuksen avulla voit pysäyttää sen oravanpyörän, jossa mietit vain syömistä, ruokaa ja ylipainoa. Sen avulla voi luoda pysyvää muutosta ja vaikuttaa itse omaan elämään. Suosittelen lämpimästi.”

- Merike Mikk

“Valmennus antoi enemmän kuin osasin ikinä kuvitella ja tulokset olivat ihan eri kuin mitä olin ajatellut ennen aloitusta. Paremmat. Laihdutusohjeita on netti pullollaan, tässä pureuduttiin syvemmälle, juurisyihin ja niiden ratkaisun kautta laihtuminen ja elämäntapojen muutos alkoi tapahtua itsestään.

Valmennus tapahtui minun ehdoillani ja minun tarpeiden näkökulmasta. Valmennus onnistui etänä skypen kautta, mikä helpotti mahduttamaan sen kiireiseen aikatauluun.

Opin arvostamaan itseäni. Oivalsin vihdoin, että kelpaan sellaisena kuin olen enkä tarvitse muiden hyväksyntää. Nautin tästä hetkestä enkä suunnittele liikaa tulevaa, sitten kun olen hoikempi, paremmassa kunnossa jne. Teen asioita joista saan iloa, enkä turruta tunteita (positiivisia ja negatiivisia) ruualla vaan otan ne rohkeasti vastaan.

Suosittelen valmennusta kaikille jotka ovat jojoilleet ja kokeilleet kaikkia mahdollisia tapoja palaten aina takaisin vanhoihin tapoihin. Tämä ei ole pikafiksi, vaan auttaa rakentamaan tarpeellisen pohjatyön, perustan, loppuelämälle.”

- Hanna, 40, asiakaspalvelupäällikkö

“Energiaa ja itseluottamusta kasvattava valmennus, jossa keskitytään juuri niihin asioihin, joista on itsellesi eniten hyötyä. Heidin viisaiden kysymysten avulla oivalsin todella paljon asioita itsestäni ja sain helpostikin vastaukset ja ratkaisut minua pitkään mietityttäneisiin asioihin. Valmennustunnin jälkeen minulla oli aina todella hyvä olo ja mieli.

Pidin todella paljon siitä, että joku oikeasti kuunteli ja oli vahva tunne siitä, että Heidi syvällisesti välitti minusta ja siitä mistä puhun.

Olen paljon rauhallisempi ja lempeämpi itselleni nykyään. Uniongelmani ovat helpottaneet huomattavasti valmennuksen myötä enkä stressaa enää niin paljoa. Olen oppinut, että ruoan rajoittaminen ja laihdutus eivät todellakaan lisää hyvinvointiani. Valmennuksen myötä vatsaoireeni ovat hävinneet ja pystyn nauttimaan kaikenlaisesta ruoasta. Luotan kehooni ja osaan paremmin tulkita sen viestejä.

Jos sinulla on unelmia, mutta et tiedä miten ne saisi toteen, tämä valmennus sopii sinulle täydellisesti.

Suosittelen valmennusta 150%! En olisi ikinä uskonut, miten nopeasti elämäni on muuttunut. Heidin kanssa asetetut tavoitteet ja unelmat ovat kuusi kuukautta valmennuksen alkamisesta jo toteutuneet tai toteutumassa!”

- Nainen, 38

“Valmennus sopii erinomaisesti kaikille, jotka haluavat kokonaisvaltaista tukea sekä henkisellä että fyysisellä puolella. Tunsin, että sain olla Heidin kanssa oma itseni, eikä tarvinnut jännittää, mitä toinen oikein puheistani ajattelee.


Suosittelen valmennusta ehdottomasti. Heidin kanssa on helppo tarttua omiin ongelmakohtiin. Opin paljon itsestäni sekä siitä, miksi syön, miten syön ja ymmärrän syitä paremmin.. Koska valmennuksessa pureuduttiin myös tunnepuolen asioihin, osaan nyt sanoittaa tunteeni paremmin ja puhua niistä avoimemmin kuin aikaisemmin. Valmennuksen jälkeen on kokonaisuudessaan kevyempi olla. Kiitos Heidille!”

- Sanna, 36

“Tässä valmennuksessa muutokset tulevat luonnostaan. Pääsin eteenpäin monissa eri asioissa luontevasti, vähän huomaamatta prosessin aikana, sekä sain monia uusia työkaluja myös jatkaa itsenäisesti asioiden työstämistä. Suurin ahaa-elämykseni oli se, miten pienillä asioilla voi saada alitajunnan kautta aikaan suuria muutoksia ilman, että tarvitsee kokea luopuneensa jostain tai joutuneensa tekemään asian eteen kovasti töitä. Pääsin eteenpäin myös niissä asioissa, jotka luulin osaavani, mutta Heidin ohjauksessa ne vasta oikeasti lähtivät toteutumaan. Valmennus sopii täydellisesti ihmiselle, joka on ajatellut muutosta, mutta ei saa sitä itse toteutettua tai pääse alkuun sen kanssa.


Eniten arvostin Heidin empaattista, osaavaa otetta valmennettavan asioihin, monipuolista näkökantaa, laajaa osaamista monilta eri alueilta, liittyen ravintoon tai muihin elämän hallinnan osa-alueisiin sekä luontevaa yhteistyötä. Hänelle on helppo puhua vaikeistakin asioista ja tunsin olevani hyvissä käsissä. Heidin antamat harjoitukset ja vinkit ovat olleet todella hyödyllisiä, enkä vaihtaisi tätä kokemusta mihinkään. Elämänlaatuni on parantunut huomattavasti ja suosittelen ehdottomasti tätä valmennusta.”

- Katja Koutuaniemi

© 2023 Health coach Heidi Sahlstedt.